Twilight Buddies - Kanin

Mjuk som sammet och underbart söt. Twilight Buddies Bunny är en nattlampa i ett mjukare format. På ryggen har den lilla kaninen ett hårt skal som projicerar en fantastiskt fin stjärnhimmel, resten utav kaninens kropp är mjuk och kramgo. Nattlampan har en timer så att den lyser i 45 minuter. Från 0 år.
399 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 0 år
  • 1 år
  • 2 år
  • 3 år
  • 4 år
Ej i lager
SKU
CB-7473BB

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

Twilight Buddies Bunny är en riktigt mysig nattlampa som hjälper ditt barn att känna sig trygg på natten. Ljuset skiftar mellan grönt, blått och gult automatiskt, en färg lyser i ca 5 sekunder innan den byts mot nästa. Stjärnbilderna som visas är riktiga och med i kartongen ligger en liten panflett med en stjärnguide, totalt projiceras tre riktiga stjärnbilder och en måne, samt stjärnor som inte är del i stjärnbilden. Från 0 år, rekomenderas dock inte ligga lös i sängen hos barn under 1 år. Ca 30 cm lång, drivs av 3AA batterier som medföljer produkten.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

Starten på en god nattsömn!

Cloud b, är en twist på Cloud 9 (drömmarnas land) och företagets mål att designa produkter som hjälper bebisar, barn och deras föräldrar att få en god nattsömn. Cloud B's innovativa produkter har ljus och/eller ljud och är helt lekvänliga vilket säkert gör dem till ditt barns favoriter.