Twilight Buddies - enhörning (nattlampa med stjärnhimmel från Cloud b)

En lysande kramgo enhörning! Twilight Buddies Enhörning är en mjuk nattlampa som både ger ett fint sken vid sovdags och går bra att krama. På ryggen har enhörningen ett hårt skal som projicerar en fantastiskt fin stjärnhimmel, kroppen är mjuk och kramgo. 3 AA batterier krävs, medföljer produkten. Från 0 år.
359 kr
CE-märkt enligt EN-71
Rekommenderad ålder:
  • 0 år
  • 1 år
  • 2 år
  • 3 år
  • 4 år
Ej i lager
SKU
CB-7473-WUN

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

Twilight Buddies Enhörning från Cloud B. Timer låter den lysa i 45 minuter, ljuset skiftar automatiskt mellan grönt, blått och gult och varje färg lyser i ca 5 sekunder innan den byts mot nästa. Det går också att välja bara en färg. Stjärnbilderna som visas är riktiga och en stjärnbildsguide medföljer. Totalt projiceras tre olika autentiska stjärnbilder och en måne, samt stjärnor som inte är del i en stjärnbild. Längd ca 30 cm. 3 st AA batterier krävs (medföljer). Från 0+ år. OBS! Ska ej ligga löst i sängen hos barn under 1 år.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71

Starten på en god nattsömn!

Cloud b, är en twist på Cloud 9 (drömmarnas land) och företagets mål att designa produkter som hjälper bebisar, barn och deras föräldrar att få en god nattsömn. Cloud B's innovativa produkter har ljus och/eller ljud och är helt lekvänliga vilket säkert gör dem till ditt barns favoriter.