Twilight Buddies - Lamm

Ett gosigt lamm som hjälper barnet med sömnen! Twilight Buddy lamm är en nattlampa i ett mjukare format. På ryggen har det lilla lammet ett hårt skal som projicerar en fantastiskt fin stjärnhimmel, resten utav lammets kropp är mjuk och kramgo. Nattlampan har en timer så att den lyser i 45 minuter, ljuset skiftar mellan grönt, blått och gult automatiskt. Från 0 år.
329 kr
CE-märkt enligt EN-71 Prisbelönad produkt
Rekommenderad ålder:
  • 0 år
  • 1 år
  • 2 år
  • 3 år
  • 4 år
Ej i lager
SKU
CB-7473SS

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

Twilight Buddy Lamm är mjuk som sammet och underbart söt! Stjärnbilderna som visas är riktiga och med i kartongen ligger en liten panflett med en stjärnguide, totalt projiceras tre riktiga stjärnbilder och en måne, samt stjärnor som inte är del i en stjärnbild. Nattlampan har en timer så att den lyser i 45 minuter, ljuset skiftar mellan grönt, blått och gult automatiskt, en färg lyser i ca 5 sekunder innan den byts mot nästa. Från 0 år, rekomenderas dock inte ligga lös i sängen hos barn under 1 år. Ca 30 cm lång, drivs av 3AA batterier som medföljer produkten. Oppenheim Toy Portfolio Gold, SNAP.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
PrisbelönadPrisbelönad produkt

Starten på en god nattsömn!

Cloud b, är en twist på Cloud 9 (drömmarnas land) och företagets mål att designa produkter som hjälper bebisar, barn och deras föräldrar att få en god nattsömn. Cloud B's innovativa produkter har ljus och/eller ljud och är helt lekvänliga vilket säkert gör dem till ditt barns favoriter.