Velvet Coloring - skogen

Perfekt för små konstnärer - "Velvet coloring" gör det enklare för din lilla konstnär att hålla sig inom ramarna och ger vackra resultat! Från 3-6 år.
85 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 3 år
  • 4 år
  • 5 år
I Lager
SKU
DJ09623
"Velvet coloring" är perfekt för små konstnärer - det ger en ny struktur så att det blir enklare att hålla sig inom ramarna och som alla Djeco produkter är resultatet alltid perfekt för små konstnärer. Man kan förstås färglägga med vilken penna som helst, men vi tror att tuschpennor ger det bästa resultatet. Innehåller 5 olika bilder att måla. Från 3-6 år. Från Djeco.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

Djeco är ett franskt företag som startade 1954 när grundaren, mamma till den nuvarande VDn, utvecklade lärorika leksaker med betoningen läggs samtidigt på grafiska design och detaljer - alltifrån leksaken till förpackningen den kommer i. Detta gäller alla leksaker, från pussel och nattlampor till gnuggisar. Kvaliteten på leksakerna och materialet är mycket hög, något som bidrar till både en rolig lek såväl som en kreativ upplevelse. Välj din favorit här nedan - vi utför snabba leveranser.