Yatzy för de minsta - Yams (från Djeco)

Ett urgulligt första Yatzyspel! Lite som en blandning mellan Yatzy och Bingo där varje deltagare får en bricka med 3x3 rutor.

Slå tärningarna i tur och ordning och försök få triss, fyrtal, en av varje eller JAMS (dvs 5 lika). Precis som i Yatzy väljer man om man vill använda alla sina 3 slag och vilka tärningar man vill spara. Markera resultatet på brickan - först att få en rad lodrätt, vågrätt eller diagonalt vinner omgången som tar ca 5 minuter.

Rekommenderad ålder 4-8 år. Läs mer på Speltips och review - Yams Yatzy från Djeco.

209 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 4 år
I Lager
SKU
DJ05209

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

Yatzyliknande spel för de yngsta. Innehåller 4 spelbrickor i olika färger, 5 specialtärningar med bilder och 28 markeringspoletter. Förpackningens storlek 20 x 15,5 x 3 cm.

Från 4+ år.

Läs mer på Speltips och review - Yams Yatzy från Djeco.

Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

Djeco är ett franskt företag som startade 1954 när grundaren, mamma till den nuvarande VDn, utvecklade lärorika leksaker med betoningen läggs samtidigt på grafiska design och detaljer - alltifrån leksaken till förpackningen den kommer i. Detta gäller alla leksaker, från pussel och nattlampor till gnuggisar. Kvaliteten på leksakerna och materialet är mycket hög, något som bidrar till både en rolig lek såväl som en kreativ upplevelse. Välj din favorit här nedan - vi utför snabba leveranser.