Djeco domino-pussel med djur

Med Animo-puzzle så kan man leka flera olika lekar. På brickorna så finns det bilder av halva djur och man kan helt enkelt sätta sig ner med barnet för att para ihop delarna på rätt sätt. På den andra sidan så finns det prickar som i domino så att man kan göra domino av det hela. Animo-puzzle är alltså ett pussel och spel i ett, och det passar bra från 3 år och upp.
115 kr
CE-märkt enligt EN-71
Rekommenderad ålder:
  • 3 år
  • 4 år
  • 5 år
I Lager
SKU
DJ08165

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

Från det franska företaget Djeco kommer detta fina pussel och spel med djurmotiv. Det innehåller brickor som har djurmotiv på den ena sidan och prickar på den andra. Med 28 bitar så bjuder spelet in till lek som kan vara under en kortare eller längre stund.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71

Djeco är ett franskt företag som startade 1954 när grundaren, mamma till den nuvarande VDn, utvecklade lärorika leksaker med betoningen läggs samtidigt på grafiska design och detaljer - alltifrån leksaken till förpackningen den kommer i. Detta gäller alla leksaker, från pussel och nattlampor till gnuggisar. Kvaliteten på leksakerna och materialet är mycket hög, något som bidrar till både en rolig lek såväl som en kreativ upplevelse. Välj din favorit här nedan - vi utför snabba leveranser.