Collage - magiska kvadrater (Djeco)

Pyssel för de yngre barnen! Roligt "förstapyssel" med stickers - fina kvadatiska klistermärken (omplaceringsbara) med en transparens som gör att färgerna lyser igenom och ger kul effekter. Klistermärkena finns i olika storlekar och med olika texturer. Perfekt träning av finmotoriken! Rekommenderas för barn i åldern ca 3-6 år.
179 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 3 år
  • 4 år
  • 5 år
I Lager
SKU
DJ08975
Pyssel med stickers från Djeco. Klistermärkena kan omplaceras om och om igen. Genom att kombinera dem tillsamman uppstår nya färger. Förpackningens mått: 29,5 x 23 x 4 cm. Från 3+ år.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

Djeco är ett franskt företag som startade 1954 när grundaren, mamma till den nuvarande VDn, utvecklade lärorika leksaker med betoningen läggs samtidigt på grafiska design och detaljer - alltifrån leksaken till förpackningen den kommer i. Detta gäller alla leksaker, från pussel och nattlampor till gnuggisar. Kvaliteten på leksakerna och materialet är mycket hög, något som bidrar till både en rolig lek såväl som en kreativ upplevelse. Välj din favorit här nedan - vi utför snabba leveranser.