Dig a Dino Stegosaurus (4M utgrävningskit)

Gräv fram en Stegosaurus! Jobba som en riktig paleontolog och gräv fram delarna till en stegosaurus i gipset. Bygg sedan ihop benen till ett coolt dinosaurieskelett. Modellen blir 17 cm hög. Rekommenderas från 8 år. Vi rekommenderar att göra utgrävingen utomhus - det dammar rejält!
159 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 8+
Ej i lager
SKU
4M-3229

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

Vetenskapligt set från 4M Gräv ut ett skelett av en Stegosaurus och bygg ihop det till en dinosauriemodell. Innehåller ett dinosaurieskelett begravt i gips, ett speciellt grävredskap, en borste, instruktioner och intressant bakgrundsfakta (endast på engelska, ej på svenska), Förpackningens storlek 17 cm x 22 cm x 6 cm. OBS - engelsk förpackning men svenska instruktioner medföljer också. Från 8+ år.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

Hur funkar det? - för nyfikna barn!

4M är ett designföretag baserat i Hong Kong. Deras mål är att skapa leksaker och spel som uppmuntrar barnets naturliga nyfikenhet. Det unika utbudet av produkter tillåter barnet att utforska och lära sig om omvärlden genom att experiment och "hands on"-aktiviteter. Företagets fyra ledord är kreativitet, inspiration, fantasi och glädje.