GEOPuzzle - Europa (58 bitar)

Ett unikt pussel som gör geografi roligt! Lär dig Europas geografi med ett unikt pussel. De 58 pusselbitarna är skurna längs med landsgränserna och är därmed formade som de olika länderna. Ett kul sätt att lära sig Europas geografi, både för barn och vuxna! Från 4 år. Alla ländernas namn i geografipusslet står på svenska!
199 kr
Ekologiskt materiel / tillverkning CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år Prisbelönad produkt
Rekommenderad ålder:
  • 4 år
  • 5 år
  • 6 år
  • 7 år
  • 8+
Ej i lager
SKU
GP-301

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

Geopuzzle Europa bygger färdigheter inom motorik, språk och problemlösning, samtidigt som det är en lysande introduktion till Europas geografi för barn från 4 år och uppåt. Detta är ett stort och färgrikt pussel för alla åldrar som har tilldelats priser såsom Smart Play och Smart Toy från den internationella organisationen, Dr. Toy.  GeoPuzzle Europa har 58 bitar och storleken är 48 x 41 cm. GeoPuzzles bitar är tillverkade av återvunnet material och mycket hållbara.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
EkoEkologiskt materiel / tillverkning
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år
PrisbelönadPrisbelönad produkt

Kul med geografi!

Geotoys startades 2005 av en pappa, med många resdagar i jobbet, som ville hjälpa sina barn att utveckla sina geografikunskaper. Den första produkten var GeoPuzzle Europa med bitar formade som enskilda länder. GeoPuzzle Afrika, Asien och Amerika kom därefter tillsammans med USA/Kanada och slutligen världen . GeoPuzzles finns nu över hela världen och har översatts till ett tiotal språk.