Glitter pennor (6 st, Djeco)

Skriv eller rita med dessa vackra glitterpennor som kommer i 6 olika glittriga färger! Desa pennor passar t.ex. perfekt för att skriva fina inbjudningskort för hand, eller dekorera injudningskorten med söta små detaljer i glitter m.m. Rekommenderade från 3 år.
149 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 6 år
  • 7 år
  • 8+
Ej i lager
SKU
DJ08871
Ett paket som är 15 x 16 cm och innehåller 6 härliga och glittriga tuschpennor. Pennorna är ca 14 cm långa. För att få ut den glittrig färgen, tryck ner spetsen av pennan försiktigt mot ett vitt papper, färgen rinner ner och därefter går det bra att rita och skriva som vanligt. Från 3 år.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

Djeco är ett franskt företag som startade 1954 när grundaren, mamma till den nuvarande VDn, utvecklade lärorika leksaker med betoningen läggs samtidigt på grafiska design och detaljer - alltifrån leksaken till förpackningen den kommer i. Detta gäller alla leksaker, från pussel och nattlampor till gnuggisar. Kvaliteten på leksakerna och materialet är mycket hög, något som bidrar till både en rolig lek såväl som en kreativ upplevelse. Välj din favorit här nedan - vi utför snabba leveranser.