Smart Egg klurig labyrint (zigzag, utmanande - 29 rörelser)

Ägglabyrint för experter! Tävla mot en kompis och se vem som snabbast kan föra staven igenom ägget från toppen till botten. Du kan också tävla mot dig själv och försöka att slå ditt eget rekord. Smart Egg finns i olka designer och svårighetsgrader. ZigZag är en utmaning att lösa och kräver många zick-zack rörelser för att lösa! Rekommenderad ålder 8 år och uppåt.
109 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 8+
Ej i lager
SKU
SE-3389037

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

Smart Egg plastägg med labyrint, stav och ställ. För lek, samlande, tävling och dekoration. Finns i flera olika svårighetsgrader. Detta ägg är "svårt" (Level 17). Äggets mått ca 6 x 5 cm. Från 6+ år. Vi rekommenderar dock detta ägg för lite äldre barn då det är lite svårare.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år
Smart egg toys - kluriga labyrint

Smart Egg - en klurig labyrint

Smart Egg är en ägg-formad labyrint som ska lösas med flera rörelser. Staven förs in i äggets topp, och ska sedan komma ut i äggets botten genom att man gör flera olika rörelser, vändningar och vridningar. Äggen finns med olika svårighetsgrader

Ägget levereras i ett paket med stav och stativ, påskäggen har även en upphängningskrok för dekoration. Att lösa ägget första gången är en utmaning, därefter kan man tävla med tid eller mot kompisar, med ögonbindel, bakom ryggen mm!

Smart Egg designades av Andras Zagyvai och vann "Best New Puzzle" år 2012 i World Puzzle Championships.