Lottie docka - Autumn Leaves Olivia

Lottiedockan Olivia är redo för utelek! Klädd i höstfina tröja, randiga tights, kjol, kappa, mössa, halsduk och stövlar som alla är lätta att ta av och på. Alla "knäppningar" består av kardborreband. Lottiedockorna har en perfekt storlek för lek och proportionerna motsvarar en 9-årings. Passar barn från 3 år och uppåt.
249 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år Prisbelönad produkt
Rekommenderad ålder:
  • 3 år
  • 4 år
  • 5 år
  • 6 år
  • 7 år
  • 8+
Ej i lager
SKU
LOT-002

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

Docka från Arklu med höstkläder (tröja, tights, kjol,kappa, mössa, halsduk och stövlar). Kläderna har kardborreband för enkel på- och avklädning. Kroppen har kulskålsleder i armar (helt varv), kulskålshöfter (möjliggör split framåt och i sidled) och böjbara knän. Längd: 18 cm. Läs mer om Lottie dockor i vår blogg: Lottie dockor - söta dockor som uppmuntrar lek. Från 3+ år.

Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år
PrisbelönadPrisbelönad produkt

Dockor som uppmuntrar lek!

Lottie och Finn är innovativa dockor för barn i åldern ca 3 till 9 år. De är baserade på vetenskapliga proportioner av ett 9-årigt barn och har spännande intressen som passar åldern. Kläderna har välarbetade detaljer och är lätta att ta av och på tack vara kardborrknäppningar. Lottie och Finn finns i många varianter som uppmuntrar olikheter och ger utrymme för en lekfull barndom. Många av dockorna har verkliga barn som förebilder!