Lottie docka - Fossil Hunter

Lottie som arkeolog! Utrustad med allt man kan behöva för en utgrävning kommer här Lottie-dockan med realistiska proportioner motsvarande en 9-årings. Huvudet är lite större för att ge plats åt hår. Kläderna är lätta att ta av och på för små händer då de inte har knappar utan kardborreband. Följ med Lottie på spännande äventyr! Från 3 år och uppåt.
249 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 3 år
  • 4 år
  • 5 år
  • 6 år
  • 7 år
  • 8+
I Lager
SKU
LOT-053
Lottiedockorna är 18 cm långa med detaljerade och fantasifulla kläder som är av- och påtagbara med kardborreband. Mjukt, borstbart hår av hög kvalitet. . Dockan har kulskålsarmar (helt varv) kulskåls höfter (tillåter split fram, bak och i sidled) och "klick klick" böjbara knän. Lottie kan stå på egna ben utan hjälp (är alltid en användbar färdighet att ha). Hon kommer i en fin presentkartong med illustrationer och handtag. Rekommenderat för barn från 3+ år.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

Lottie och Finn är innovativa dockor för barn i åldern ca 3 till 9 år. De är baserade på vetenskapliga proportioner av ett 9-årigt barn (med undantag för huvudet som är lite större för att ge plats åt hår). Kläderna är färgglada med välarbetade detaljer, lätta att ta av och på tack vara kardborrknäppningar. Lottie och Finn finns i många varianter och tillåter både tjejer och killar att vara barn och njuta av sin barndom!