Lottie docka - Rockabilly

Lottie som älskar att dansa och upptäcka ny musik! Klädd i snygg vintage-stil jacka och glasögon, Lottie går över till det viktorianska Bandståndet för att få lyssna på levande musik. Det är kul att lyssna på nya band och musiker, upptäcka olika typer av musik, och släppa loss och dansa. Lottie är glad över att köra sin egna grej, och är inte rädd för att marschera i takt med sin egna trumma, och vara sig själv. Efter en dag med musik och skratt, skuttar Lottie hem.Från 3 år.
229 kr
CE EjUnder3
Rekommenderad ålder:
  • 3 år
  • 4 år
  • 5 år
  • 6 år
  • 7 år
  • 8+
I Lager
SKU
LOT-051
Lottie är 18 cm lång och har detaljerade och fantasifulla kläder som är av- och påtagbara med kardborreband - enklare för små händer! Hon är super söt, och hennes storlek motsvarar en 9-åring. Hennes hår kommer från Japan och är av mycket hög kvalitet vilket gör det mjukt och borstbart.Hennes krop har:kulskåls armar (helt varv)kulskåls höfter (tillåter split fram och bak och i sidled)"klick klick" böjbara knänhuvudrörelser i sidledLottie kan stå på egna ben utan hjälp (är alltid en användbar färdighet att ha!). Hon kommer i en fin presentkartong med illustrationer och handtag. Förpackningen är återanvändbar. Rekommenderat för barn från 3 år.
Mer information:
CE-märkningCE
Ej under 3EjUnder3

Lottie och Finn är innovativa dockor för barn i åldern ca 3 till 9 år. De är baserade på vetenskapliga proportioner av ett 9-årigt barn (med undantag för huvudet som är lite större för att ge plats åt hår). Kläderna är färgglada med välarbetade detaljer, lätta att ta av och på tack vara kardborrknäppningar. Lottie och Finn finns i många varianter och tillåter både tjejer och killar att vara barn och njuta av sin barndom!