PlayFoam® lera (4 kupor)

Rolig lera som torkar aldrig ut!

Dessa "playfoam" pärlor är gjort av någonting som liknar frigolit. De är roliga att leka med, och kan formas i oändliga olika designer. Leran torkar aldrig ut, och den är inte kladdig. Den fastnar inte på tyg, och sitter inte fast på tapet, bilbarnstolar, eller barnen. Och barnen älskar känslan av att jobba med leran! Använd om och om igen! Från 3 år.

79 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år Prisbelönad produkt
Rekommenderad ålder:
  • 3 år
  • 4 år
  • 5 år
Ej i lager
SKU
LER-1900

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

I detta paket får man 4 olika färger - lila, grön, blå, orange. Färger kommer i kupor som är ungefär 7 cm i diameter och 4 cm hög. Rekommenderat från 3 år.

Review: "The product has helped to develop large motor skills e.g. rolling and pulling. It has also helped to develop language as the children like to discuss what they are creating. It helps social skills as they like to interact with their friends and talk about how the product was created."(Jane Buchan, Clackclose Pre-School)

Good Housekeeping Best Toy Award Winner - Ages 2-5

Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år
PrisbelönadPrisbelönad produkt

Pedagogiska leksaker av hög kvalitet!

Learning Resources är ett amerikanskt företag som sedan många år tillbaka är väletablerade i Europa. De vill inspirera till en livslång kärlek till lärande - i skolan, hemma och på arbetsplatsen. Låt barnet ta ansvar för sitt lärande och möjliggör att det kan lyckas med det. Produkterna är av hög kvaliet, fägglada och tilltalande.