Pussel Gallery- Forest friends (100 bitar)

Underbart pussel med lekfullt motiv! Ett av våra favoritpussel från Djeco - ett klassfoto i skogen med allt vad det innebär. En känsla som Djeco har lyckats fånga på ett sådär härligt barnsligt sätt som bara de kan. Tack vare det avlånga formatet fungerar det bra att lägga på ett bord trots att det är så pass stort. Från 5 år.
185 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 4 år
  • 5 år
  • 6 år
  • 7 år
Ej i lager
SKU
DJ07636
Vackert designat pussel med 100 bitar från franska Djeco. Pusslet ingår i serien "Puzzle Gallery" tillsammans med många underbara pussel med mellan 100 och 1000 bitar. Mått på färdiglagt pussel är 97 x 33 cm. Rekommenderat från 5+ år.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

Djeco är ett franskt företag som startade 1954 när grundaren, mamma till den nuvarande VDn, utvecklade lärorika leksaker med betoningen läggs samtidigt på grafiska design och detaljer - alltifrån leksaken till förpackningen den kommer i. Detta gäller alla leksaker, från pussel och nattlampor till gnuggisar. Kvaliteten på leksakerna och materialet är mycket hög, något som bidrar till både en rolig lek såväl som en kreativ upplevelse. Välj din favorit här nedan - vi utför snabba leveranser.