Sand och vatten finmotorik set (4 delar)

Träna finmotoriken med sand och vatten! 4 verktyg som perfekt tränar barnets finmotorik. Skopa, snurra och tryck - ett underbart set att ta med till stranden där man har tillgång till både vatten och sand. 1) Silly Scooper - ger barnet tidig träning i att klippa med en sax 2) Super Spinner - tränar barnets koordination med två händer 3) Twisty dropper - stor pipett för vattenlek - utforska begreppet orsak-verkan och stärk musklerna i händer och fingrar. 4) Squeezy Squirter - stärker musklerna i händer och fingrar. Från 3 år och uppåt.
209 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 3 år
  • 4 år
  • 5 år
I Lager
SKU
LER-5559

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

4 olika verktyg för finmotorisk träning från Learning Resources. Referenslängd Silly Scooper: 15 cm. Tillverkade i robust plast av hög kvalitet. Från 3+ år. Färgerna kan variera från bilden.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

Pedagogiska leksaker av hög kvalitet!

Learning Resources är ett amerikanskt företag som sedan många år tillbaka är väletablerade i Europa. De vill inspirera till en livslång kärlek till lärande - i skolan, hemma och på arbetsplatsen. Låt barnet ta ansvar för sitt lärande och möjliggör att det kan lyckas med det. Produkterna är av hög kvaliet, fägglada och tilltalande.