Spel Polyssimo

Tålamodsspel för en spelare! Ett roligt och utmanade träpussel där du med hjälp av 11 bitar ska bygga den perfekta fyrkanten. Spelet har 30 utmaningskort som ger dig startpositionen för din fyrkant. Klarar du alla utmaningarna? Speltid ca 15 minuter. Lösningar finns med om det blir för svårt! Från 7 år och uppåt.
259 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 7 år
  • 8+
I Lager
SKU
DJ08451

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

Spel för en spelare från Djeco. Innehåller 1 spelplan, 30 utmaningskort och 11 pusselbitar i olika former. Pusselbitar av trä, övrigt tillverkat av kraftig kartong. Förpackningens storlek: 21,5 x 21,5 x 3 cm. Från 7+ år.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

Djeco är ett franskt företag som startade 1954 när grundaren, mamma till den nuvarande VDn, utvecklade lärorika leksaker med betoningen läggs samtidigt på grafiska design och detaljer - alltifrån leksaken till förpackningen den kommer i. Detta gäller alla leksaker, från pussel och nattlampor till gnuggisar. Kvaliteten på leksakerna och materialet är mycket hög, något som bidrar till både en rolig lek såväl som en kreativ upplevelse. Välj din favorit här nedan - vi utför snabba leveranser.