Tangle Brain Tools plus Book (EN)

Guide med övningar för Tangle! Använder du, eller är nyfiken på att använda, Tangle som hjälpmedel för inlärning och koncentration? Visste du att kommunikationen mellan hjärnhalvorna inte är fullt utvecklad förrän i ca 10-12 årsåldern? Det är därför Tangle är speciellt användbar för barn! En utförlig bok med tankarna bakom den populära fidgetleksaken och terapheutiska hjälpmedlet Tangle. Boken innehåller över 100 roliga övningar som hjälper till att öka koncentrationen och förmågan att fokusera. Hur kan man använda Tangle på olika sätt i klassrummet? För barn med speciella behov? Forskningen bakom hjärnans inlärning? Hur väljer jag rätt Tangle? Detta och mycket mer får du svar på i boken. En Tangle Junior Classic medföljer varje bok.
339 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 3 år
  • 4 år
  • 5 år
  • 6 år
  • 7 år
  • 8+
I Lager
SKU
TAN-13400

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

Tangle BrainTools är en utförlig bok med allt du behöver veta för att använda Tangles i undervisningen och även utanför klassrummet. Boken är spiralinbunden , lättläst (OBS! text på engelska) och tar upp tar upp vetenskapen bakom Tangles, hur den kan användas inom olika områden så som matematik, tala, lyssna, skriva, drama och mycket mer. Inkl en Tangle Junior Classic. Tangle rekommenderas från 3 år och uppåt. Bok för pedagoger och alla andra som vill utveckla användandet av Tangle.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år
Tangle fidget leksaker

Fokusera och stressa av

Tangle är en leksak som uppmuntrar rörelse - med händerna! Med fingrarna i rörelse kan barn och vuxna lugna ner och hitta fokus och koncentration.

Tangle består av en serie ihopkopplade 90-graders kurvor som kan svängas i varje led. Perfekt att ha i skolan, på jobbet, i köket, i väskan eller i bilen.