Tap Tap Trädgård (från Djeco)

Använd hammare och spik och skapa en vacker trädgård! Setet innehåller mönstrade träbitar, en hammare, spikar och en korkplatta-precis det man behöver för att hamra ihop en grönskande trädgård! Idékort medföljer-eller använd fantasin och skapa helt fritt! Bitarna kan användas om och om igen till nya skapelser. Alla delarna ligger i en praktisk och snygg förvaringslåda. Från 4 år.
389 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 4 år
  • 5 år
I Lager
SKU
DJ06643

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

Tap Tap med trädgårdstema. Rekommenderas för träning av öga-hand-koordinationen. Innehåller 5 idékort, 40 spikar och 39 träbitar samt en korkplatta och en hammare av trä. Förpackningens mått: 30 x 23 x 3,5 cm. Från 4+ år. Från franska Djeco.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

Djeco är ett franskt företag som startade 1954 när grundaren, mamma till den nuvarande VDn, utvecklade lärorika leksaker med betoningen läggs samtidigt på grafiska design och detaljer - alltifrån leksaken till förpackningen den kommer i. Detta gäller alla leksaker, från pussel och nattlampor till gnuggisar. Kvaliteten på leksakerna och materialet är mycket hög, något som bidrar till både en rolig lek såväl som en kreativ upplevelse. Välj din favorit här nedan - vi utför snabba leveranser.