Tuschpennor - klassiska färger (10 st, Djeco)

Härliga tuschpennor med två spetsar för olika resultat! Rita fina teckningar med dessa tuschpennor som kommer i klassiska färger anpassade för att även passa till vissa av Djecos ritsatser. Tuschpennorna kommer i en fin grön förpackning med 10 stycken pennor där var och en har två olika spetsar, en lite mjukare och en lite hårdare. Rekommenderad från 6 år.
149 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 6 år
  • 7 år
  • 8+
I Lager
SKU
DJ08800

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

10 stycken fina tuschpennor från Djeco. Välj mellan klassiska färger som svart, lila, orange, gul och rosa m.m. Varje penna har två olika spetsar, ena är mjuk som en pensel och den andra lite hårdare och passar till att rita skarpa linjer eller till detaljer.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

Djeco är ett franskt företag som startade 1954 när grundaren, mamma till den nuvarande VDn, utvecklade lärorika leksaker med betoningen läggs samtidigt på grafiska design och detaljer - alltifrån leksaken till förpackningen den kommer i. Detta gäller alla leksaker, från pussel och nattlampor till gnuggisar. Kvaliteten på leksakerna och materialet är mycket hög, något som bidrar till både en rolig lek såväl som en kreativ upplevelse. Välj din favorit här nedan - vi utför snabba leveranser.