Tuschpennor - rosa (10 st, Djeco)

Rita fina teckningar med dessa härliga tuschpennor som kommer i en fin rosa förpackning! Varje penna har två olika spetsar, en som är mjuk som en pensel och den andra lite hårdare. Den fina förpackningen är perfekt förvaring så att pennorna slipper komma bort. Välj mellan olika variationer av rosa och passar perfekt för att måla eller färglägga blommor, prinsessor och ja - alla som tycker om rosa! Från 6 år.
149 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 6 år
  • 7 år
  • 8+
I Lager
SKU
DJ08802
En fin rosa förpackning som innehåller 10 stycken tuschpennor med två olika spetsar på varje penna. Färgerna kommer i olika variationer av rosa med färgnummer 35, 3, 15, 5, 28, 22, 11, 34 och 21. Från Djeco.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

Djeco är ett franskt företag som startade 1954 när grundaren, mamma till den nuvarande VDn, utvecklade lärorika leksaker med betoningen läggs samtidigt på grafiska design och detaljer - alltifrån leksaken till förpackningen den kommer i. Detta gäller alla leksaker, från pussel och nattlampor till gnuggisar. Kvaliteten på leksakerna och materialet är mycket hög, något som bidrar till både en rolig lek såväl som en kreativ upplevelse. Välj din favorit här nedan - vi utför snabba leveranser.